<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105540" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Български ле...

Мъж споделя, че яденето на тестиси, суров черен дроб и костен мозък е спасило живота му

01 Ноември 2021
0 1987

Мъж споделя, че яденето на тестиси, суров черен дроб и костен мозък е спасило живота му.

Вижте основните принципи за здравословен живот на Брайън!

Брайън Джонсън е от САЩ. Неговият живот се променя преди около 20 години, след като забелязва, че децата му често боледуват. Брайън решава да изключи всички преработени храни.

Тогава той зпочва да изповядва философията за живот на това, което той нарича „Деветте основни правила на предците“. Тези догми диктуват начина му на хранене, спортуването и съня.

Credit: @liverking
Брайън Джонсън е провъзгласен за „Кралят на черния дроб“, тъй като всеки ден похапва по килограм суров черен дроб. Той е доста активен в TikTok като непрекъснато показва впечатляващата си физика и менюто си за вечеря.

Решението му за промяна в начина на живот е взето след като е осъзнал, че момчетата му колкото повече взаимодействат с модерния свят, толкова повече алергии придобиват.

Мъжът споделя, че превратната точка е настъпила след като един от синовете му е спрял да диша и едва са го спасили. Тогава Брайън и съпругата му решават да се изправят срещу проблемите.

„Първо елиминирахме преработените храни. Започнахме да се храним както някога нашите предци: със сезонни плодове и зеленчуци, с животни от носа до опашката, включително с най-богата част на хранителни вещества – черния дроб. Само за две седмици забелязахме пълна промяна в благосъстоянието на цялото ни семейство.“

Менютото му включва и някои още по-странни части от животинските тела.

Credit: @liverking
А ето и деветте принципа на Брайън:
Сън

Човек трябва да оптимизира почивката си. Последното хранене да е няколко часа преди лягане и преди сън да не се използва телефона.

Движение

Брайън прави три разходки по 30 минути всеки ден дори и да вали навън.

Защита

Става въпрос за защита от опасностите на съвременния свят като WiFi и флуориди. Те са заплахи, защото нарушават нашия метаболизъм, хормони и дълбок сън.

Храна

Премахване на преработени храни и такива с високо съдържание на мазнини и захар.

Мъж споделя, че яденето на тестиси, суров черен дроб и костен мозък е спасило живота му

Най-стиснатата милионерка в света яде от консервите на котката си и не купува нови неща (видео)

Слънце

Брайън се опитва да получава всеки ден възможно най-много витамин Д.

Студ

„Кралят на черния дроб“ казва, че е жизненоважно да се потапя понякога в ледени бани, реки и езера. Това помага за кръвообращението и изгражда защитни сили на тялото.

Борба

Не става въпрос за това да влизаме в бой с някого, а да се борим в преносния смисъл. Брайън казва, че е от ключово значение да си поставяме високи цели.

Свързване с природата

„Кралят на черния дроб“ често зарязва обувките си и се разхожда бос, което помага да поддържа връзка с природата и Земята. Ходенето без обувки има положителен ефект за кръвното налягане и качеството на съня.

Връзка

Брайън ни съветва да оставим телефоните и да прекарваме повече време с любимите ни хора. „Винаги сме имали нужда един от друг…и все още имаме!“

Мъж споделя, че яденето на тестиси, суров черен дроб и костен мозък е спасило живота му


Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции