<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=128563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Брутален аре...

Музикантът Ник Кейв загуби още един от синовете си

10 Май 2022
3 3685

Музикантът Ник Кейв загуби още един от синовете си.

Джетро Лейзънби е първородният син на Кейв от Бию Лийзънби и бе само на 31 години.

„С много тъга мога да потвърдя, че синът ми Джетро е починал“, написа популярният австралийски музикант и текстописец. „Ще съм благодарен да оставите семейството ни насаме в този момент“, написа баща му, цитиран от The Guardian.

Музикантът Ник Кейв загуби още един от синовете си
AFP

Роденият през 1991 година Джетро е израснал в Австралия. По думите му, той не е виждал баща си преди да навърши 7-8-годишна възраст.

След като се премества в Обединеното кралство като младеж, той става модел на марки като Balenciaga and Versace. Наред с това сам прави стъпки в музиката със собствени проекти.

Почина барабанистът на Foo Fighters Тайлър Хокинс

Миналата седмица Джетро беше освободен след кратък престой в затвора. Младежът беше обвинен в нападение над майка си през април, а по-късно беше диагностициран с шизофрения.

Музикантът Ник Кейв загуби още един от синовете си

Това не е първата подобна трагедия в живота на Ник Кейв. През 2015 г. Ник Кейв загуби и единия от двамата близнаци, които има с втората си съпруга. Артър Кейв падна от скала и загина едва 15-годишен.

Музикантът Ник Кейв загуби още един от синовете си

Източник: The Guardian

Видео: Nick Cave And The Bad Seeds

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции