<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144881" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Белград все...

МВР активно се обзавежда с фитнес зали из страната

19 Септември 2022
0 169

Министерството на вътрешните работи харчи значителна сума за нови фитнес зали за полицаите. Девет областни дирекции на МВР са обявили обществени поръчки за доставка на фитнес оборудване или ремонт на зали.

В Добрич е най-голямата инвестиция – цели 228 000 лв. без ДДС за ремонт на фитнес зала с площ 403 кв.м.

“Залата не се ползва повече от 20 години поради течове от покрива, които към момента са отстранени. Наличните съоръжения и оборудване са неизползваеми, защото са амортизирани и опасни за здравето. Отоплителната инсталация в помещенията не работи, стъклата на голяма част от прозорците са счупени. Прилежащите санитарни помещения също се нуждаят от спешен ремонт”, пише в описанието на поръчката.

МВР активно се обзавежда с фитнес зали из страната
iStock

Мъж дразни спортуващите във фитнеса с бургери (видео)

Фирмата изпълнител е “Ремонт П Строй” ЕООД.

ОДМВР-Силистра пък ще ремонтира физкултурен салон с площ 533 кв.м. На първо място в обществената поръчка е класирана офертата от фирма “Екоефект-2008” ООД за 124 334 лв. без ДДС. 

А във Велико Търново ремонтът ще бъде по-евтин. Фирмата “Ей би си билдинг” ЕООД ще извърши поръчка в размер на 63 842 лв. без ДДС. Ще бъде необходимо поставянето на настилка, шпакловане и боядисване, ремонт на стари санитарни помещения, подмяна на осветителни тела и т.н.

Останалите 6 областни дирекции ще се обзаведат с чисто ново фитнес оборудване. Полицията в Пловдив е поръчала оборудване за 6 районни управления в града за специализираните полицейски сили, както и за управленията в Асеновград, Карлово, Хисаря, Стамболийски и Първомай. Прогнозната стойност на поръчката е 183 417 лв. без ДДС.

МВР активно се обзавежда с фитнес зали из страната
iStock

Руският Попай смути фитнес маниаците с фалшивия си бицепс (видео)

ОДМВР-Враца ще се сдобие с три нови велоаргометъра, три пътеки за бягане, също толкова кростренажори и различни мултифункционални фитнес уреди. Поръчката е на стойност 70 000 лв. без ДДС.

А в Кърджали ще се похарчат около 80 000 лв. за фитнес зали за града и за Кирково, Момчилград и Крумовград.

Други 63 666 лв. са отделени за фитнес оборудване за полицаите в Търговище. В Смолян същата обществена поръчка е на стойност 52 000 лв. Най-евтино ще мине дирекцията в Стара Загора, чиято обществена поръчка за спортни уреди е спечелена от фирмата “Пазар-Витоша” ЕООД с оферта за 36 565 лв. без ДДС.

МВР активно се обзавежда с фитнес зали из страната

Източник: СЕГА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции