<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=122781" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

МВР: Поискали сме да бъде повдигнато обвинение и на тримата задържани

18 Март 2022
0 1719

Всички материали по образуваното досъдебно производство са предадени в деловодството на прокуратурата днес в 13.30 часа след отказ на наблюдаващия прокурор да се докладват лично от разследващия полицай, съобщиха от МВР.

В тях е направено искане за повдигане на обвинение и на тримата задържани. В предадените на прокуратурата материали се съдържат и протоколите, в които са описани и веществените доказателства, приобщени към досъдебното производство. След няколко часа наблюдаващият прокурор е извикал разследващите полицаи като те са стояли до 17.30 часа в коридора на прокуратурата. Тогава е изискано от тях да донесат и самите веществени доказателства. От веществените доказателства към настоящия момент не зависи произнасянето на прокурора относно повдигането на обвинение или удължаване на72 – часова мярка за задържане. Всички съотносими материали за произнасяне на прокуратурата са били предадени своевременно, казват още от МВР. 

Пуснаха Бойко Борисов от ареста, чуйте коментара му (видео)

В тях е направено искане за повдигане на обвинение и на тримата задържани. В предадените на прокуратурата материали се съдържат и протоколите, в които са описани и веществените доказателства, приобщени към досъдебното производство.

МВР: Поискали сме да бъде повдигнато обвинение и на тримата задържани

След няколко часа наблюдаващият прокурор е извикал разследващите полицаи като те са стояли до 17.30 часа в коридора на прокуратурата. Тогава е изискано от тях да донесат и самите веществени доказателства. От веществените доказателства към настоящия момент не зависи произнасянето на прокурора относно повдигането на обвинение или удължаване на72 – часова мярка за задържане.

Всички съотносими материали за произнасяне на прокуратурата са били предадени своевременно, казват още от МВР. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции