<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134385" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опитва ли се ...

МВР проверява призиви за ескалация на напрежението на предстоящите протести

20 Юни 2022
0 333

Министерство на вътрешните работи е разпоредило проверка след постъпила оперативна информация и заради множество сигнали за публикации в социалните мрежи, които призовават към ескалация на напрежението по време на планираните за тази седмица протести.

Припомняме, че преди дебатите и гласуването от парламента на вота на недоверие към правителството, в София се планират протести “за” и “против” кабинета “Петков”.

Граждани се събират в подкрепа на кабинета и в защита на демокрацията

Целта е незабавното установяване на лица, които призовават към противоправни действия. Като проверката ще обхване територията на цялата страна.

Протест пред парламента в подкрепа на Никола Минчев (видео)

МВР проверява призиви за ескалация на напрежението на предстоящите протести
Булфото

“МВР зачита правото за свободно изразяване на гражданска позиция, като ще изпълни безкомпромисно задълженията си по закон за опазване на обществения ред и предотвратяване на правонарушения”, категорични са от вътрешното министерство.

Протестиращи освиркваха депутати от „Възраждане“ (видео)

МВР проверява призиви за ескалация на напрежението на планираните протести . МВР проверява призиви за ескалация на напрежението на планираните протести

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции