<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168468" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Глупаци, тъп...

Намушкаха 18-годишно момче заради отнето предимство на пътя (видео)

08 Март 2023
0 566

18-годишно момче е с няколко прорезни рани в следствие на спор за отнето предимство, показва bTV. Инцидентът се разиграва в смолянския квартал “Устово”.

Две коли се спречкват една срещу друга на стеснен участък от улица и започва спор кой е с предимство. Спорът ескалира в скандал и бой. В последствие 22-годишният водач на едната кола нанася две прободни рани на 18-годишния шофьор на другата. Същият е закаран в болница.

“В момента състоянието му е стабилно, извън опасност. Не са засегнати системи и органи. Има две прободни рани в гърба, които са обработени хирургически. Оставен е под наблюдение.”, разяснява д-р Живко Ставрев, началник на хирургичното отделение на МБАЛ-Смолян.

Намушкаха 18-годишно момче заради отнето предимство на пътя (видео)
д-р Живко Ставрев

Тройно нарушение: Мъж се блъсна с крадена кола в патрулка и стреля по полицията (видео)

Задържани са трима участници в сбиването за 24 часа и им е повдигнато обвинение за лека телесна повреда. Пробите за наркотици и алкохол са отрицателни. МВР-Смолян информира, че прокуратурата няма да иска постоянен арест за тримата. В сбиването те са освободени.

Намушкаха 18-годишно момче заради отнето предимство на пътя (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции