<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=196790" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Още един месе...

Нападнатите от агресивен шофьор майка и дъщеря с първи коментар за случилото се (видео)

04 Септември 2023
0 5194

Нападнатите от агресивен шофьор на столичен булевард майка и дъщеря с първи коментар за случилото се – “Бяхме в шок”, заяви Диляна Янева в ефира на NOVA.

На 31 август тя и 17-годишното ѝ дете се движат с колата си по булевард „Витоша”. По думите на потърпевшите до физическата саморазправа се стига, след като жената засича на пътя, без да иска, други два автомобила. Пострадалата има документ от Съдебна медицина. Дъщеря ѝ успява да заснеме случката.

A eто и нейният разказ:

„Бяхме тръгнали към квартал „Младост”. На Южния парк имаше задръстване и сменихме в последния момент маршрута. Нямаше коли зад мен. Единият шофьор, с който се скарахме, наби спирачки и започна да ме пита „Какво става, какво правиш?”. После продължи да кара и по-надолу пак наби спирачки, а аз му свирнах. След това се опитах да го изпреваря, защото не исках да го блъсна отзад. Той криволичеше, за да ме засече. Затова минах пред него и пред още една кола. После спрях на червен светофар. Тогава ме застигнаха и се опитаха да ме извадят от колата. Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци. Не осъзнах какво се случва дълго време. Дъщеря ми започна да снима. Шофьорът на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят, съм изпуснала спирачката и автомобилът тръгна напред. Бяхме в шок”, разказа Диляна Янева.

Нападнатите от агресивен шофьор майка и дъщеря с първи коментар за случилото се (видео)

Мъже нападат жена в центъра на София под предлог, че ги е “засякла” (видео)

„Излязох от колата. Успях да снимам регистрации, лица. Единият мъж започна да ме удря и искаше да ми вземе телефона. Мама звънна на 112. След няколко секунди стана зелено и двамата просто се качиха в колите си и избягаха”, допълни дъщерята.

Диляна Янева поясни, че от 112 са ги питали дали имат нужда от спешна медицинска помощ и са заявили, че ако намерят шофьорите, ще им се обадят. След няколко дни жените са извикани в 4-о Районно управление за показания.

„В петък бяхме на разпознаване по снимки. Разбрахме, че мъжете са задържани и случаят ще бъде предаден на Прокуратурата”, каза още жената.

Нападнатите от агресивен шофьор майка и дъщеря с първи коментар за случилото се

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Bbb

    05 Септември 2023

    Deadpool и ти си от смелите писачи по нета ама на живо сигурно ще ти се вържат сополите около врата..

Покажи всички Скрий

Реакции