<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=179153" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦСКА към БФС: ...

Наско Сираков разкри подробности за новия треньор на Левски

11 Май 2023
0 204

Наско Сираков, мажоритарният собственик на “Левски“, призна в интервю за “Труд”, че клубът е получил редица предложения за нов треньор. На “Георги Аспарухов“ ще решават кой да замени официално напусналия преди месец Станимир Стоилов след края на сезона.

Наско Сираков разкри подробности за новия треньор на Левски

“Локо” Пловдив спря серията на “Левски” и се класира в топ 6 (видео)

Имаме доста предложения на масата – обясни Сираков. – В ръководството има футболни хора като Христо Йовов и Даниел Боримиров, обсъждаме почти през ден този проблем. Искам да е добър следващият треньор, футболно грамотен, не по душа. Предлагани са ни от различни мениджъри, но дали ще е българин или чужденец, ще се решава тепърва. Когато определим кой ще е треньор, той ще има главната дума по селекцията. „Левски“ в момента има добър и качествен състав.

Наско Сираков разкри подробности за новия треньор на Левски
София (4 май 2023) Ръководството, треньорският щаб, представителният отбор, деца от школата на „ПФК Левски“, служители, ветерани и привърженици поднесят венци и цветя пред бюст-паметника на Георги Аспарухов-Гунди на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов” по случай 80-та годишнина от рождението му. На снимката: мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков. Снимка: Владимир Шоков/БТА (ЕК)

Легендарният голмайстор №1 в историята на клуба не изключва възможността настоящият треньор Елин Топузаков да запази позицията си и през следващия сезон.

Наско Сираков разкри подробности за новия треньор на Левски

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    11 Май 2023

    Левски винаги е получавал тонове предложения за треньори от хора които нямат способността да направят отново Левски шампион. Хора които са били много добри играчи, но като треньори не стават.

Реакции