<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=164512" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво е да бъ...

Наско Сираков ще спасява Левски с важни срещи

14 Февруари 2023
0 202

Наско Сираков ще спасява Левски с важни срещи. Това стана ясно от изявление на ПФК “Левски” в социалните мрежи. Босът на “сините” вече проведе може би най-важната си такава с основния финансов благодетел на отбора в момента – собственика на Palms Bet. Отсега нататък предстои да се види и с още хора с влияние, които могат да повлияят на съдбата на клуба.

Може да бъде изображение с 1 човек
Снимка: Facebook/ПФК Левски

Дотук се стигна след разпадането на преговорите между “Левски” и потенциалния нов собственик – Драган Шолак. Официалната позиция, която и двете страни изразиха, е, че прекалено големите задължения и невъзможността те да се преструктурират спира бизнесмена да предприеме финална стъпка с придобиването на отбора. Той притежава и медийния гигант United Group, от който са част българските НОВА Броудкастинг Груп и телекома Виваком.

Сериозни въпросителни пред оцеляването на “Левски”

Ето го и официалният текст на съобщението на “Левски”:

“Левскари,

Днес мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков се срещна с главният акционер на генералния спонсор на клуба Palms Bet г-н Мило Борисов, на която бяха обсъдени варианти за бъдещото развитие на „ПФК Левски“.

В следващите дни на г-н Сираков предстоят още срещи.

В най-кратки срокове мажоритарният собственик на клуба ще информира „синята“ общественост за всички решения, които предстои да бъдат взети.”

Наско Сираков ще спасява Левски с важни срещи

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции