<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96276" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тошко Йордан...

Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев (видео)

09 Август 2021
1 135163

Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев можете да видите във видеото.

Предложението на „Има такъв народ“ за министър на вътрешните работи – юристът Петър Илиев – гостува в „Здравей, България“ и даде едно меко казано смущаващо интервю.

Илиев показа арогантно поведение и отговаряше на въпросите на Виктор Николаев с особено рязък и повишен тон. Дали от неопитност или от неуважение, не е ясно, но и в двата случая това е поредният лош знак за обществото.

Нагло, арогантно, агресивно: да поговорим за интервюто на Петър Илиев

Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев
Снимка: NOVA

Демонстрираните надменност, самохвалство и самонадеяна убеденост в собственото превъзходство, оставиха горчив вкус и куп въпроси: с какво подобен кандидат е по-различен или по-добър от други някогашни кандидати, които твърдяха „че не подкрепят разделението на властите“.

Като въпрос виси и дали тези PR каскади не са съвсем нарочна провокация, произтичащи от несбъднати политически амбиции – парадоксално в България да си първи на избори не е лесно, а да си трети, примерно, е много сладко.

Както и да е, все по-ярко се очертава одобрение за профила на намръщения бащица, който тропа по масата – в партия, която твърди, че иска коренна промяна на досегашния модел – профил, който така или иначе гледаме вече повече от десетилетие.

Истински промени се правят с действителни реформаторски политики и ясни послания, изразени спокойно и аргументирано. „Моят урко е по-ербап от твоя урко“ е просто поредната подмяна. Така нова България няма да построим, а единствено ще сменяме един след друг гръмогласните урковци.

Най-арогантните моменти от скандалното интервю на Петър Илиев. Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю Петър Илиев интервю

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Lumikki

    11 Август 2021

    "Нормално е да си агресивен, когато всички те нападат" - нормално щеше да е, ако се касае за махленски спор между хора със слаби нерви и липса на възпитание. От политик, който претендира за аристократизъм (на абсурдната и единствена база "роден съм в София") се очаква хладнокръвие, гладка мисъл и - ако не друго - то поне безупречни маниери. Не само, че и трите липсват, ами се парадира с изключителна наглост и поведение тип мутра/bully, което удря на камък при всеки средноингелигентен човек. Когато в България хората почнат да се изслушват и уважават, без да са пристрастни към собствените си виждания, или комплекси - тогава, някой ден, политиката би излязла от клоаката, в която е затънала от десетилетия, да не кажем - векове. Надраснете хормоните, пристрастията и комплексите си, мили политици - мислете по-мащабно и не се заяждайте на дребно един с друг и с журналистите, които се опитват да бъдат проводник на идеите Ви. Претенцията, че искате да стигнете до народа, олеква, щом отказвате да отговаряте на толкова основни и семпли въпроси, свързани с височайшата Ви личност.

Покажи всички Скрий

Реакции