<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=131520" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Суматоха на с...

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобурготски се омъжи

30 Май 2022
0 379

Месец преди 85-ия си рожден ден, Симеон Сакскобургготски получи възможно най-хубавия подарък за своя празник, направен му от неговата най-голяма внучка. А именно радостта да я види като омъжена жена.

Симеон Сакскобургготски и сестра му губят два имота, но печелят делото за горите в Страсбург

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобурготски се омъжи
снимка: Instagram

Новината, че княгиня Мафалда официално е казала “Да” на дългогодишния си партньор Марк Абуслейман първа предаде испанската преса. Сватбата на двамата влюбени се е състояла в Палма де Майорка, откъдето всъщност е родом майката на булката Росарио Надал, омъжила се за баща ѝ на същото място.

Според редица публикации церемонията е била предшествана от голямо тържество, организирано в имението на принц Кирил. На него са присъствали редица влиятелни гости, като в списъка с имената им се открояват тези на представители на различни кралски фамилии.

Мафалда, която преди време се премести в Мадрид от родния си Лондон, е първата от общо единадесетте внуци на бившия министър-председател на България, която мина под венчило. Избраникът ѝ е британски финансист от ливански произход, с когото има осемгодишна връзка.

Преди няколко месеца Мафалда издаде “Decir Adios” – първия си сингъл на испански, неин майчин език.

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобурготски се омъжи

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции