<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=126877" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роналдо с пър...

Нека помогнем на един баща да оздравее (РЕПОРТАЖ)

21 Април 2022
0 2470

Нека помогнем на един баща да оздравее – това призовават приятелите на 51-годишния Оги от Кюстендил, които се свързаха с нас. Историята на борбата му представят репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт.

Как да помогнем?
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Facebook: ЗАЕДНО ЗА ОГНЯН

Нека помогнем на един баща да оздравее (РЕПОРТАЖ)
Историята на Оги

През целия си живот до момента Оги е помагал в различни благотворителни кампании – за събиране на средства за лечение на деца; за почистване и много други. Преди година обаче той разбира, че има две тежки диагнози – тумор на черния дроб и на жлъчните канали. Започва лечение в Турция, за което негови приятели бързо събират средства.

Уви, напредналият стадий на заболяванията е причина лечението да не може да продължи в Турция. То може да се извърши в Германия, но е скъпоструващо и не се поема от Здравната каса. Очакваната сума за него е 250 000 евро – непосилна за семейството и близките му.

Ако искате да помогнете на един баща да сбъдне мечтата на семейството и приятелите си и да е до тях, можете да дарите по посочените по-горе начини!

Нека помогнем на един баща да оздравее

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции