Netflix се срина в цяла Европа

25 Март 2020
35 970

Популярната платформа за стрийминг услуги Netflix не работи, съобщи TheIndependent. Сривът е регистриран предимно в Европа и вероятно се дължи на изключително голямото количество потребители, които се опитват да гледат по едно и също време. Трафикът към платформата е увеличен заради наложените в цяла Европа мерки срещу коронавируса – най-вече забраната за излизане от вкъщи.

Удивителни снимки на призрачния Ню Йорк под карантина (видео и снимки)

Някои потребители успяват да се свържат през мобилното приложение, но в масовия случай услугата просто отказва да зареди. Самите Netflix признават, че имат проблем, но засега не е ясно колко време ще отнеме отстраняването му. Ситуацията се усложнява още повече и от факта, че голяма част от персонала за обслужване на клиенти на компанията работят от домовете си като предпазна мярка. Така отговарянето на всички обаждания от недоволни абонати е много по-трудно.

Жена използва опразнения заради карантината Лондон, за да си направи еротична фотосесия на бельо насред Пикадили (видео и снимки)

От компанията се извиняват на клиентите си и благодарят за проявеното търпение.

Сривът не неочакван. Още при налагането на забраните за излизане от домовете от Netflix обявиха, че ще намалят качеството на сигнала си за Европа заради очаквания засилен трафик. Същото направиха и от YouTube.

Източник: TheIndependent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции