<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=128480" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бивш титуляр ...

Нидерландски медии: Лукоки е убит в нощен клуб в Ротердам

09 Май 2022
0 10082

Бившият играч на Лудогорец Джоди Лукоки, който бе обявен за мъртъв днес едва на 29 години, изглежда е починал от насилствена смърт. Според медиите в Нидерландия, той е жертвата на убийство в нощен клуб в Ротердам, информира Dir.bg.

Първоначално информация около смъртта на играча от конгоански произход не се съобщаваше, но местните медии започнаха да разкриват детайли.

Сайтът boevennieuws.pro написа, че приближен до Лукоки е потвърдил, че бившият играч на Лудогорец е жертвата на трагичния инцидент в нощен клуб “Блу”.

Бивш титуляр на “Лудогорец” почина внезапно на 29 години

Лукоки е убит в бара в Ротердам в 5:30 часа в съботната сутрин. Основният заподозрян е 25-годишен мъж с инициали Виктор К. Той е задържан също за изнасилване и убийството на 43-годишна жена през април 2017-а.

Местните медии посочват, че точно в същия час е подаден сигнал в полицията. Екип е пристигнал на мястото, след което Лукоки е бил откаран в болница, няколко минути по-късно е починал.

Властите все още разследват какво точно се е случило. Изискани са записи от охранителни камери.

Нидерландски медии: Лукоки е убит в нощен клуб в Ротердам
Въпросният нощен клуб е затварян на няколко пъти в последните години по настояване на кмета Ахмед Абуталеб, тъй като често в него се случват инциденти с насилие.

Лукоки получи тригодишна условна присъда за насилие срещу приятелката си и поради тази причина беше изгонен от последния си отбор Твенте.

Очакваше се през лятото той да подпише с друг тим от Нидерландия, като последните вести преди трагичните новини от днес бяха, че се възстановява от травма в Ротердам при семейството си и се готви за подготовка преди да си намери нов отбор.

Източник: Dir.bg

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции