<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114735" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бил Гейтс: Covid...

Никола Минчев показа PCR теста си във Facebook

12 Януари 2022
0 5282

Никола Минчев показа PCR теста си във Facebook.

Председателят на парламента Никола Минчев, който даде положителен тест за Covid-19 след заседанието на КСНС, коментира ситуацията и критиките с пост във Facebook. В него той публикува снимка на PCR теста си. 

Председателят на парламента е дал положителна проба за коронавирус след Съвета за сигурност

“Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар.

Никола Минчев показа PCR теста си във Facebook

Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Кой временно ще заеме мястото на карантинираните политици? (видео)

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!”

Никола Минчев показа PCR теста си във Facebook

Източник: FB/Nikola Minchev

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции