<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Светлин Стоя...

Николай Радулов: Тошко Йорданов ни заплашваше, че Слави ще ни набие клинците, ако не слушаме (видео)

18 Юни 2022
0 16770

Николай Радулов: Тошко Йорданов ни заплашваше, че Слави ще ни набие клинците, ако не слушаме – това заяви отцепилият се от “Има такъв народ” депутат пред bTV.

„Не съм виждал Слави Трифонов от миналото Народно събрание. Видях го два пъти – един път за 5 минути, когато си говорихме за това дали съм съгласен да влезе в листата на кандидат-министри на „Има такъв народ“. Около 5 минути продължи разговора, повече говореше той. След това го видях пак в миналото Народно събрание, към края на Народното събрание. Тогава бяхме заедно с всички депутати на една половинчасова среща. Той отговори на някои наши въпроси. Обеща ни, че ще участва активно в кампанията. Ще направи минимум два концерта. Всъщност нищо от това не изпълни. Само ни вкара в една много лоша ситуация ние да обещаваме на симпатизантите това нещо. А в крайна сметка излезе, че ние сме ги заблуждавали”.

Николай Радулов: Тошко Йорданов ни заплашваше, че Слави ще ни набие клинците, ако не слушаме (видео)
Това разказа напусналият ИТН депутат Николай Радулов в „Тази събота“.

„С Тошко си говорим доста време. Имаме непрекъснато парламентарни групи, в които има едни монолози от страна на Тошко. Той казва какво трябва да се прави, как трябва да се прави. А който е недоволен да се маха или ще го закара при Слави да му набие клинците. Един доста брутален начин на говорене, доста циничен понякога. Това ме накара да се замисля искам ли да продължа по този начин. Все пак аз и другите колеги сме специалисти с достойнство, с биография. Често ни се казваше, че ние сме нищо и сме в Народното събрание, защото Слави е решил така. Затова трябва да решим да гласуваме така, както той е решил“, каза Радулов.

По думите му той и другите не са мълчали и е имало проблеми с ръководството на партията още в предишния парламент, но сега вече всичко е излязло наяве.

„С Тошко си говорим доста време. Имаме непрекъснато парламентарни групи, в които има едни монолози от страна на Тошко – какво трябва да се прави, как трябва да се прави и който е недоволен да се маха или ще го закара при Слави да му набие клинците. Един доста брутален начин на говорене, доста циничен понякога, който ме накара да се замисля искам ли да продължа по този начин, защото аз и другите колеги сме специалисти с достойнство, с биография. Често ни се казваше, че ние сме нищо и сме в Народното събрание, защото Слави е решил така и трябва да решим да гласуваме така, както той е решил“, каза Радулов.

Николай Радулов: Тошко Йорданов ни заплашваше, че Слави ще ни набие клинците, ако не слушаме

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции