<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147896" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Знаят ли в ди...

Нинова: Държавата трябва да продължи да бъде партньор на българския бизнес (видео)

19 Октомври 2022
0 62

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също държа реч на откриването на новото 48-о Народно събрание.

“Държавата трябва да продължи да бъде партньор на българския бизнес”, заяви тя и посочи корупцията в страната като най-големия враг на българите, бедността и неравенството.

Радев: Надявам се 48-ото НС да ни изведе от спиралата на несигурността (видео)

Нинова каза, че за БСП е изключително важно да се справи с войната на пътища. Левицата е за затягане на законите и контрола и постоянно отнемане на книжката на провинени шофьори.

Относно войната в Украйна, Нинова заяви, че “БСП за България” осъди действията на Русия”. Но партията е против даването на оръжие на Украйна, понеже това директно завличало България във войната.

Десислава Атанасова: Не можем да си позволим детински битки за надмощие (видео)

Нинова: Държавата трябва да продължи да бъде партньор на българския бизнес (видео)

Два протеста се провеждат пред Народното събрание

Относно влизането на България в еврозоната, лидерът на левицата каза, че българите са се произнесли и само намекна, че гражданите са били против. Тя призова БНБ да се яви в Народното събрание, за да представи доклад относно финансовото състояние на българите, бедността и растящото неравенство между гражданите.

Кирил Петков: Ще възстановим работата си оттам, където беше спряна (видео)

Речта на Нинова приключи със споменаване на Северна Македония. Тя изтъквана, че БСП е била против вдигане на ветото и ще претендира за равенство на българите в нашата съседка и уважение към българските символи и знаме.

Нинова: Държавата трябва да продължи да бъде партньор на българския бизнес

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции