Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
господар на седмицата
Представяме ви номинации за Господар на седмицата. Вие сте тези, които избирате победителя. Гласувайте за вашия фаворит тук.
номинации
Господар на седмицата
виж
ВАЛЕНТИН КУЛАГИН ПОДЛАГА...
Валентин Кулагин е решил да респектира съквартирантите си и ги мъчи с епичен тормоз. Той хвърля обиди и ругатни към всички като не прощава дори на тези, които му помагат. Той успя да олее с помия всички съквартиранти.
Гласувай
виж
ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ С...
Гледаме как Валери Симеонов коментира за телевизия СКАТ законопроекта за хората с увреждания. "Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си', каза Симеонов.
Гласувай
виж
ЗА СТИХИЯТА ВИЛИ ВУЦОВ...
Вили Вуцов е много добре познат с буйния си нрав и не спира да го демонстрира. Гледаме "Спортисимо" по БНТ 1, където футболистът отправя някои закачки към водещата Славена Вътова, а след това негодува срещу въпросите в предаването и липсата на червен цвят в студиото.
Гласувай
виж
ЛЮТ СКАНДАЛ МЕЖДУ...
На второ място в класацията ни Гледам и не вярвам на ушите си застава скандалът между рокаджия и купонджийка във "Фермата" Дидо и Христина спорят и повишават тон, а разбирателството е мит.
Гласувай
Миналата седмица
виж
УСИЛЕН ТРУД В ПАРЛАМЕНТА:...
Гласуването на закони, дебатите и безкрайните речи от трибуната са скучни работи. Депутатите са обикновени хора - лесно се отегчават. И затова си намират по-интересни занимания от законотворчеството. Наред с четенето на вестници, гласуването с чужда карта и пиенето на кафе, не пропускат и да си поровят в носа.
виж
Нова порция лафове от...
Гледаме "Здравей, България" но Нова телевизия, където Виктор Николаев задава въпроси на Мустафа Карадайъ
виж
БОЖИНОВ ИМА ДВА КРАКА И...
Валери Божинов е футболен талант. И оратор. Може да вкарва голове с двата си крака. И да запълни цяла пресконференция с двете си изречения: „Как да кажа” и „Аз пак казвам”. Тактиката на двете изречения работи – когато не знаеш какво да кажеш, ти дава време да го измислиш, искаш ли да утвърдиш изреченото – пак го казваш. А Божинов често казва умни неща, които си струва да се повторят и запомнят. Например – получиш ли прозрение, редно е да го споделиш на пресконференция.