Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
господар на седмицата
Представяме ви номинации за Господар на седмицата. Вие сте тези, които избирате победителя. Гласувайте за вашия фаворит тук.
номинации
Господар на седмицата
виж
ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ОПЛЮ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ ВОДЕЩ НА...
Гледаме великия анализатор проф. Вучков. Този път професора освен, че ръси какви ли не епитети за водещите на "Господари на ефира", измисли и нов водещ. Интересното е, че предаването никога не е имало водещ с името, което проф. Вучков избра да "нахрани" толкова лошо.
Гласувай
виж
ЛЮДМИЛА ЗАХАЖАЕВА ОТВАРЯ ТРЕТО ОКО В КЪЩАТА НА...
Започваме с Big Brother: Most Wanted и препятствията на съквартирантите в къщата. И тази година те имат проблеми със стъклените врати. Людмила Захажаева си знае, че трябва да внимава с тях, но Динко трябваше да се научи след удар. И ако руската фурия се е научила да внимава с вратите, то не се е научила, че вечерният грим се сваля. Ето защо тя се събуди с трето око.
Гласувай
виж
ПОЗДРАВЯВАМЕ ИТАЛИАНСКИЯ ОРКЕСТЪР, КОЙТО...
Вчера премиерът Бойко Борисов беше на официално посещение в Рим. Премиерът и всички ние трябваше да слушаме фалшивото изсвирване на националния химн. След тази гавра с нашия химн и ние искаме да поздравим италианците с гола, който ги изкара от Световното първенство по футбол.
Гласувай
Миналата седмица
виж
МЕГЗ ОТ ВИП БРАДЪР: ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ПРЕЗ...
Отиваме в къщата на Вип Брадър, за да чуем едно спиращо дъха обяснение на МегЗ. Тя остана без дъх и веднага потърси помощ от големия брат.
виж
ДЕПУТАТЪТ ИВО ХРИСТОВ ОБИДИ С ИЗКАЗВАНЕ 80% ОТ...
Тези дни изказване на говорителката на руското външно министерство отприщи вълна от реакции у нас. Изказаха се Божидар Димитров, който хич не одобри гръдната й обиколка и Иво Христов, който познаваме като симпатизант на Русия.
виж
МОМЧЕ СИ ПОКАЗВА ЗАДНИКА ПО ВРЕМЕ НА ЖИВО...
Гледаме живо включване на Би Ай Ти от войнишкия паметник пред НДК в София. Едно момче реши да си покаже дупето пред камерата и успя.