<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139169" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Три нови обла...

Новият албум на Бийонсе изтече в мрежата два дни преди появата му на пазара (аудио)

29 Юли 2022
0 76

Новият албум на Бийонсе изтече в мрежата два дни преди появата му на пазара.

Renaissance Act 1 съдържа 16 песни в различни жанрове и е първият от шест години насам. Певицата с най-много отличия “Грами” обясни, че продукцията е част от трилогия, записана по време на пандемията от Covid-19.

“Този проект в три действия беше записван в продължение на три години по време на пандемията. Създаването на албума ми даде пространство за мечти и ми позволи да избягам по времето, което бе плашещо за целия свят. Позволи ми да се почувствам свободна и настроена за приключения, когато се случваха малко неща. Намерението ми бе да създам безопасно място. Място, свободно от перфекционизъм и прекалено обмисляне. Място да крещиш, да се освободиш, да почувстваш свободата”, казва 40-годишната певица, цитирана от Dir.bg

Новият албум на Бийонсе изтече в мрежата два дни преди появата му на пазара (аудио)
Instagram

Пилотният сингъл Break My Soul вече е в официалния ѝ канал в YouTube.

Албумът Renaissance беше официално пуснат на пазара по-малко от 36 часа, след като се появи в интернет, което предизвиква възмущението на почитателите на Бийонсе.

Членовете на фен клуба на певеца – известен като Beyhive – призоваха хората да не споделят линкове или да слушат записите преди официалното излизане на продукцията.

Рекордьор по награди “Грами”

Изпълнителката е рекордьор по брой на спечелени награди “Грами”, като колекцията ѝ наброява 28 статуетки. Тя изпревари Алисън Краус, която държеше рекорда с 27 музикални отличия.

Бионсе и Джей Зи ли са мистериозната двойка, поръчала най-скъпата кола в света?

Бийонсе е омъжена за рапъра и бизнесмен Джей Зи от 2008 г. Двамата имат дъщеря на име Блу Айви, родена през януари 2012 г. Те станаха родители и на близнаците Руми и Сър през юни 2017 г. 

Новият албум на Beyoncé изтече в мрежата два дни преди появата му на пазара.

Източник: Variety, Dir.bg

Аудио: YouTube/Beyoncé

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции