<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148694" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майката на по...

Няма да задържат служителя на МВР, който блъсна дете и избяга

26 Октомври 2022
0 466

Няма да бъде задържан служителят на МВР, който във вторник вечер в софийското село Лозен блъсна с колата си 9-годишно дете и избяга. Това реши следователят по случая.

От МВР съобщиха, че 54-годишният мъж е освободен от длъжност. Срещу него е образувано дисциплинарно производство във връзка с „извършено тежко нарушение”. Отнети са му служебната карта и оръжието.

Служител на МВР блъсна дете на пешеходна пътека и избяга (видео)

Няма да задържат служителя на МВР, който блъсна дете и избяга
iStock

Припомняме, че снощи 9-годишното дете е пресичало на пешеходна пътека, когато колата на жандармериста го е ударила. Шофьорът е потеглил, а очевидци са почнали да хвърлят неща по колата и дори са разбили едно стъкло с бутилка. За щастие детето е добре и нараняванията му не са сериозни.

Майката на полицая, блъснал дете, хвърли вината върху родителите (видео)

Впоследствие мъжът е бил намерен от свои колеги и пробата му с дрегер е показала 0.5 промила. По негови думи след инцидента е пил малко алкохол, за да се успокои.

По-рано днес майката на служителя на МВР прехвърли вината на родителите и обясни бягството на сина си от местопрестъплението като защита от хората, които са го замервали с неща.

Няма да задържат служителя на МВР, който вчера блъсна дете и избяга

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции