<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151469" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роналдо удар...

Няма прошка за Кристиано Роналдо (видео)

18 Ноември 2022
0 232

Няма прошка за Кристиано Роналдо.

“Манчестър Юнайтед” излезе с официална позиция, в която се съобщава, че клубът е предприел “най-подходящите стъпки в отговор“ на скандалното интервю на португалеца пред журналиста Пиърс Морган. В него 5-кратният носител на Златната топка отправи остри критики към ръководство, съотборници и легенди на „червените дяволи“.

Роналдо удари по собствениците на “Юнайтед” (видео)

“Тази сутрин „Манчестър Юнайтед” предприе действия в отговор на скорошното медийно интервю на Кристиано Роналдо. Няма да правим повече коментари, докато този процес не приключи“, гласи официалното изявление на клуба.

Изданието Daily Mail открехна завесата, че ръководството на “Манчестър Юнайтед” е започнало правни действия, които да доведат до дисциплинарното уволнение на Роналдо. Клубът от „Олд Трафорд“ ще претендира за нарушаване на няколко клаузи от договора на португалеца с отправянето на директни обвинения и изнасянето на вътрешна информация.

“Манчестър Юнайтед” е шокиран от Роналдо

Ако “Манчестър Юнайтед” успее да докаже това, ще има право да прекрати договора на Роналдо и да си спести компенсация в размер на 16 милиона паунда. Това е сумата, която португалецът трябва да получи за заплати до края на своя договор с клуба.

Няма прошка за Криситиао Роналдо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции