<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66583" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Oфициалният профил на Бойко Борисов излезе с отговор на “аудиото с премиера” (видео)

13 Юни 2020
0 20336

На официалния Фейсбук профил на Бойко Борисов вчера вечерта беше споделено пародийно видео, напасващо думи, изречени от Бойко Борисов в множество телевизионни изяви, върху текст от песен на Ъпсурт.

Текстът на самия пост на профила на Борисов гласи: “Забавляваме се!” Очевидно е, че пародийното видео е пуснато като отговор на разпространилия се по-рано през вчерашния ден “аудиозапис на премиера”, чиято автентичност не е доказана.

По-късно вчера вечерта пиарът на премиера Севдалина Арнаудова е потвърдила пред “Дневник”, че са отговорили по темата в социалната мрежа.

В изтеклия така наречен “запис на Бойко Борисов” се чува глас, който говори по телефона и който прилича на този на премиера.

Записът, който “изтече” вчера и чиято автентичност не е потвърдена

Според това, което се чува, аудиото е на част от телефонен разговор, който няма ясно начало и накрая прекъсва. То тече на фона на работещ телевизор (с музиката от “Сити тв”), който влошава качеството на звука. Чува се само гласът на “премиера”, но не и на събеседника му. Според засегнатите теми се предполага, че времето на записа би трябвало да е 24 или 25 април 2019 г.

Началото на аудиото съдържа поредица от цинични забележки по адрес на председателя на парламента Цвета Караянчева и на политици от Европейския съюз, чиито имена не се споменават.

Интересното е, че в публикуваният от премиера видеоклип с репликата “Забавляваме се”, който е кавър на песента на “Ъпсурт” – “3 в 1”, също започва с вулгарна реплика – “Suck My Dick”. Във видеото са монтирани кадри на Борисов от телевизионни участия, негови реплики от интервюта и монтаж на гласа му като изпълняващ песента. С това премиерът очевидно се опита да намекне, че изтеклият аудозапис е монтаж. Самият клип е разпространен още на 13 май от потребител Боби Борисов, но не се разбира дали е създаден от него.

Герои на музикалния клип са самият Бойко Борисов, коалиционните му партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, кмета Йорданка Фандъкова, опозиционните лидери Корнелия Нинова и Сергей Станишев, които са монтирани към изпълнителите и балета във видеото. Оригинален е запазен само образът на покойния журналист Милен Цветков. В кадър се появяват и лицата на Делян Пеевски, Цветан Василев и Васил Божков.


Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции