<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=131255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кошлуков пак ...

Обявиха кандидатите за шеф на БНТ

27 Май 2022
0 414

Приключи приемането на документите за участие в процедурата за избор на генерален директор на Българската национална телевизия, съобщиха от Съвета за електронни медии.

Крайният срок за подаване на кандидатурите в Съвета за електронни медии изтече в 17 часа в петък.

Емил Кошлуков и Венелин Петков са сред кандидатите за поста генерален директор на Българската национална телевизия. План за управление на обществената медия са подали и три жени.

“Овладяване” и “документна измама”: Битката за шеф на БНТ започна

Обявиха кандидатите за шеф на БНТ

Общо осем кандидати са подали своите концепции за участие в процедурата за избор на генерален директор. Това са Сашо Диков, Ирина Величкова, Сашо Йовков, Василена Матакиева, Емил Кошлуков, Венелин Петков, Красимир Ангелов и Светлана Божилова.

До 23 юни ще стане ясно кои от тях ще преминат до следващия етап – изслушване.

СЕМ избира нов шеф на БНТ на 29 юни

Изборът ще бъде на 29 юни, тъй като мандатът на сегашния генерален директор на БНТ Емил Кошлуков изтича в началото на юли. Той зае временно поста генерален директор на националната телевизия през април 2019 г., след като Константин Каменаров беше принуден да напусне заради влязла в сила условна присъда за шофиране след употреба на алкохол.

Източник: NOVA

Обявиха кандидатите за шеф на БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции