<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113996" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Омикрон се от...

Омикрон отложи церемонията за наградите “Грами”

06 Януари 2022
0 88

Церемонията по връчване на музикалните награди „Грами“ се отлага заради варианта Омикрон, пише БНР.

Събитието бе планирано да се състои на 31-и януари в Лос Анджелис с публика и изпълнения на живо. Сега обаче от Академията за звукозаписи заявиха, че са решили да отложат церемонията заради Омикрон, тъй като „провеждането на шоуто на 31-и януари крие твърде много рискове“.

АББА с първа номинация “Грами” в 48-годишната си история

Омикрон отложи церемонията за наградите "Грами"
Reuters

В началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от Covid-19. Шоуто беше преместено от края на януари за средата на март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в  Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията бяха предварително записани.

Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но пандемията отново принуди организаторите да променят намеренията си.

Омикрон отложи церемонията за наградите "Грами"
REUTERS/Caitlin Ochs

Водещ претендент за отличията е талантливият джаз клавирист Джон Батист, който има 11 номинации в различни категории. След него с по 8 номинации са Джъстин Бийбър, Дожа Кет и H.E.R.

До момента не е определена нова дата за шоуто.

Омикрон отложи церемонията за наградите “Грами”

Източник: БНР

Видео: Entertainment Tonight

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции