<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147381" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Капитан Андр...

Онлайн игра иронизира търговската марка “Костя Копейкин”

12 Октомври 2022
5 2247

Онлайн игра иронизира търговската марка “Костя Копейкин”.

Kostia Game се появи само ден, след като стана известно, че от “Възраждане” на Костадин Костадинов са регистрирали търговска марка “Костя Копейкин”. Правилата в играта са прости: героят с лика на Костадинов трябва да избяга на появилите се по пътя му флагчета на Европейския съюз.

Онлайн игра иронизира търговската марка &#8220;Костя Копейкин&#8221;

Във Facebook статус вчера лидерът на “Възраждане” припомни на читателите си с привичния му гневно-ироничен стил повестта на Гогол “Мъртви души”. Той неточно заяви, че в нея се разказва за положитлен герой с името Костя Копейкин – дал името на новорегистрираната търговска марка. По думите на Костадинов Копейкин обирал богатите и дарявал на бедните подобно на английския фолклорен герой Робин Худ. Нещо, което репортерът ни Виктория Симеонова опроверга в авторски коментар по темата.

“Костя Копейкин”, който не е капитан на кораб (Коментарът на “Господарите”)

“Костя Копейкин” е ширещо се сатирично нарицателно за Костадинов. С него критиците му илюстрират уклоните на партията му към Кремъл. Самият той всячески отрича тази теза и трудно прощава, когато я чува изразена гласно.

Мъж, подозрително приличащ на Костадинов, псува случаен гражданин (видео)

Колкото до новата игра, тя се заиграва с прословутата му евразийска ориентация. Наред с това ироноизира и постулати в платформата на “Възраждане”. Като “България – вън от ЕС и НАТО” например.

Онлайн игра иронизира търговската марка &#8220;Костя Копейкин&#8221;

Онлайн игра иронизира търговската марка “Костя Копейкин”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Джос

    12 Април 2023

    Хюмненцето се ебава, после оня що го псува! Бахти простите арменски екскременти. Е си ПМ!

Реакции