<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93468" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изрод бие без...

Младежи направиха опит за линч на бияча от Русе, удрял невинни хора (видео)

08 Юли 2021
0 34151

Десетки младежи направиха опит за линч на бияча от Русе, удрял невинни хора. Това се случва след като вчера в социалните мрежи бяха разпространени кадрите, които можете да видите в материала по-горе.

Опит за линч на бияча, който удря невинни хора

Изрод бие без причина хора по улиците на Русе, докато негов приятел снима с телефон (видео)

Снощи група мъже са се събрали пред дома на бияча в русенския квартал “Родина”, за да му търсят сметка за поведението.

„Не е правилно да бие невинен човек и да се направи на голям герой. Двама са застанали зад камерата, единият снима и другият се прави на бабаит”, разказват жители на Русе пред екип на NOVA.

Опит за линч на бияча, който удря невинни хора

За побойника

В профила в социалните мрежи на Нурсевин Махмудов пише, че тренира в Спортното училище в Русе. Бил е състезател по кану-каяк, но впоследствие сменя спорта. Според негови познати той често пропускал училище, бил в лоша компания и и друг път му се е случвало да удря беззащитни хора. Живее с баба си, която до момента не коментира кадрите.

От полицията съобщават, че са се самосезирали и щом приключат с проверката си, ще предадат материалите по нея на прокуратурата.

Коментарът на “Господарите”

Въпреки че поведението на младежа е напълно неприемливо, опитите за линч не са начин за справяне с проблема. Агресията не е правилният отговор на която и да е форма на насилие. Чувството за безнаказаност, липсата на реакция или забавения отговор от институциите обаче често водят точно до агресия.

Младежи направиха опит за линч на бияча от Русе, удрял невинни хора

Въпреки че поведението на младежа е напълно неприемливо, опитите за линч не са начин за справяне с проблема. Агресията не е правилният отговор на която и да е форма на насилие. Чувството за безнаказаност, липсата на реакция или забавения отговор от институциите обаче често водят точно до агресия. Чувството за безнаказаност, липсата на реакция или забавения отговор от институциите обаче често водят точно до агресия.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Nikolay Radoev

    08 Юли 2021

    Точно това е отговора. Напулно нормално е да се отвърне с агресия след като няма друг начин и нищо не работи. Живея в Англия от доста години и съм виждал какво ли не. Знаете те ли какво ми казваха хората прди години когато се опитах да проявя агресия заради справедливост!? " Оставете казаха, не се занимавайте. Полицията си знае работата". И така и стана

Реакции