<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145440" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Котка с голем...

Осиновен петел мисли, че е семейното куче (видео)

27 Септември 2022
0 1341

Осиновен петел мисли, че е семейното куче. Неговите име е Бу. Той е бил спасен от любящата си стопанка. Само че сега Бу вярва, че той е семейното куче, пише LSquid.

Петел преследва собственичката си всеки ден (видео)

Осиновен петел мисли, че е семейното куче (видео)

“Той е забавно малко същество и уникална личност. Той обича живота и е толкова развълнуван всеки ден. Имам голям късмет, че го познавам”, казвам стопанката.

Бу е осиновен точно преди Хелоуин през 2017 г. Тогава живял в ужасни условия. Нужно му било време да се възстанови. Сега тича из къщата и прави бели, вози се в количка за куче. И ходи на пътешествия. Даже е бил и на плажа във Вашингтон.

“Бу обича пътешествията, вози кола и се разхожда в количката си. Бил е на плажа. Той дори е бил на Мемориала на Линкълн във Вашингтон. Там имаше знак „забранено за кучета“. Все пак реших да продължа. Мисля, че дежурният пазач просто не знаеше какво да прави. Е, моят любимец не е куче и носи памперс, така че бързо си направихме снимки и се отдръпнахме.”

Осиновен петел мисли, че е семейното куче (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции