<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=138095" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шеф Андре Ток...

Освободиха детския лекар, хванат на пътя с положителен тест за наркотици (видео)

20 Юли 2022
0 285

Освободиха детския лекар, хванат на пътя с положителен тест за наркотици.

Шофьорът е 37-годишен травматолог, който работи в “Пирогов”. Към момента от болницата не потвърждават официално, че става дума за техен служител, предава БНТ.

Детски лекар е арестуван след положителен тест за кокаин на пътя (видео)

Освободиха детския лекар, хванат на пътя с положителен тест за наркотици (видео)

Лекарят бе задържан, след като бе хванат да шофира след употреба на кокаин при проверка на АМ “Струма”, при кръговото кръстовище за Банкя. Наложена му е най-леката мярка за неотклонение – подписка.

Привлечен е към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотици.

“Колегите му преглеждат документите, оказва се, че същият е 85-и набор, 37-годишен. Колегите са видели, че водачът се държи малко неадекватно. При направения полеви тест за наркотици с дрегер, който се използва за проверка за наркотици, се оказва, че същият е употребил много сериозен опиат, който е кокаин. Тече досъдебно производство, но мога да кажа само на колегите какво е обяснил, че е бил в провинцията и се е прибирал в София. Нищо повече не е казал. Колегите са разбрали, че е лекар в столична болница”, заяви комисар Тенчо Тенев, началник на Пътна полиция – СДВР.

Източник: БНТ

Освободиха детския лекар, хванат на пътя с положителен тест за наркотици (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции