<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137117" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: СЕМ отложи ре...

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев

13 Юли 2022
0 1818

Шеф Андре Токев ще бъде освободен предсрочно, реши Софийският градски съд.

Той беше арестуван, след като шофира буквално по джанти с близо 1,9 промила алкохол в кръвта. Тогава стана ясно, че има и предишни подобни провинения.

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев
Булфото

За предсрочно освобождаване бе необходимо лицето да е изтърпяло не по-малко от 1/2 от наказанието си. Токев излежаваше 7-месечна присъда, от която му оставаха още 2 месеца и 14 дни.

“Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Андре Токев, цитиран от NOVA, пред съда.

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев
Булфото

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам. Написах проект – да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

Освобождават предсрочно шеф Андре Токев

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции