<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=122644" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кои са топ 10 б...

Отбор “Бербатов” е пред НДК, но конгрес засега няма (видео)

18 Март 2022
1 319

Димитър Бербатов и неговият екип се появиха готови за конгрес пред сградата на НДК, както бяха обявили преди дни. Българският футболен съюз пък обяви преди дни, че конгрес няма да има. Той бе отменен, информира DIR.bg

БФС не допусна “Господарите” до пресконференция (РЕПОРТАЖ)

Бербатов бе убеден, че в предварително запазената “Зала 3” на НДК ще има конгрес.

“Конференция за развитие на футбола 2022-2026” бе отменена и като официална причина е невъзможността на НДК да осигури охрана.

Отбор "Бербатов" е пред НДК, но конгрес няма

С Бербатов са и Мартин Петров и Стилиян Петров. Борислав Попов, единствен представител на Българския футболен съюз и изпълнителен директор, също бе там.

Бербатов призова клубоевете и медиите да се явят на отменения конгрес на БФС

Пред НДК се събра група от над 100 човека, фенове и футболни деятели, подкрепящи каузата на Димитър Бербатов и искащи промяна в спорта. Те потеглиха в посока “Зала 3”, която бе заключена.

Фенове и Бербатов се готвят за конгрес в петък, БФС отрича да планира такъв

Групата беше там точно в 10:30, когато трябваше да започне конференцията. Там обаче ги посрещна нотариус. Пред медиите тя обяви, че нейната роля е да впише резултатите от конгреса, който не се състоя.

Отбор “Бербатов” е пред НДК, но конгрес няма

Източник: DIR.bg
Видео: Vimeo/VenislavKirilov

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции