<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168589" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдят Mediapool з...

Отложиха делото срещу Семерджиев

08 Март 2023
0 216

Отложиха делото срещу Семерджиев. Това стана ясно малко след като днес Софийският градски съд трябваше да поднови разпитите на вещи лица и свидетели.

Майката на Семерджиев не забелязала синът ѝ да е дрогиран часове преди катастрофата (видео)

След разпитите на над 30 души, сред които полицаи, свидетели на катастрофата и близки на подсъдимия, съдийският състав ще води делото в нова фаза.

Отложиха делото срещу Семерджиев

Това идва да рече, че ще се изследва в детайли как именно е станала катастрофата и дали Семерджиев я е предизвикал, както твърди обвинението.

В досегашните разпити на свидетелите се натъкнахме на резки противоречия спрямо предварителното разследване. На предишно заседание приятелката му заяви, че никога не го е виждала да взима наркотици, с което сякаш забрави предварителните си показания, че ползвал кокаин.

Полицайката Симона Радева “забрави” къде живее Семерджиев (видео)

Слабо паметлива се оказа и полицайката Симона Радева, която заяви пред съда, че не помни къде живее Семерджиев. Именно тя бе уволнена от полицията, след като разследването показа, че е помогнала на обвиняемия да се укрие.

Припомняме, че след катастрофата на булевардите „Черни връх“ и „Арсеналски“, при която загинаха две млади жени, водачът на автомобила избяга и се укри. По-късно стана ясно, че автомобилът е с фалшиви швейцарски номера, а самият Семерджиев от години управлява с подправена книжка.

Една от спътничките на Семерджиев плакала и повтаряла: Бързо, бързо, убихме хора

Какво ще стане оттук-насетно, остава да проследим. Следващото заседание на съда е планирано за 29 март от 13 часа.

Отложиха делото срещу Семерджиев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Господар

    28 Март 2023

    "Това идва да рече" че някой не си е подредил мислите докато е писал този материал.

Реакции