<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=95370" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ще се прилага...

Отново се нарушават противоепидемичните мерки на летище София (видео)

30 Юли 2021
0 6857

Отново се нарушават противоепидемичните мерки на летище София – за това сигнализират наши потребители. Кадрите, които виждате, са заснети днес сутринта около 0:10 часа на Терминал 2. Виждаме хора с неправилно поставени маски и никаква дистанция между тях.

Отново се нарушават противоепидемичните мерки на летище София

Освен пътниците, мерките не се спазват дори от служителите на РЗИ-София. Те видимо носят маските си неправилно, докато проверяват изискваните PCR тестове и сертификати за ваксинация.

Хаосът, който виждате, е предизвикан от струпването едновременно на два полета с пристигащи – от Израел и от Виена. Това обаче не е оправдание за неспазването на противоепидемичните мерки, пише още човекът, изпратил ни видеоклиповете. Ето какво още се казва в сигнала до “Господарите”:

Всичко това след новатa противоречива заповед на Министерството на здравеопазването, която изисква пътниците влизащи от червената зона да имат задължителен PCR или пълен курс на ваксинация. При негативен PCR ме поставят под карантина за 10 дни, която може да бъде отменена, ако си направя втори PCR до 24 часа … Пълен абсурд по български!

За хаоса на летище София се говори отдавна

Още през март 2020 година ви показахме, че на летището не се спазват никакви противоепидемични мерки.

Пътници се тълпят на летище София, контрол – няма (репортаж)

Сигнали за хаос продължихме да получаваме през цялата година, а през януари показахме и как служителите на РЗИ оставят пътниците сами да избират дали да бъдат поставени под карантина.

Пристигащи от чужбина на летище София се карантинират “на добра воля”, въпреки разпоредбите (РЕПОРТАЖ)

Месеци по-късно виждаме, че нищо не се е променило. А първото впечатление, което оставяме у пристигащите, е за хаос и безотговорност – както на пътниците, така и на работещите на летището.

Отново се нарушават противоепидемичните мерки на летище София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции