<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125875" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заплахи на Ра...

Отстраниха от служба полицаите, ударили шамари на турски шофьор (видео)

13 Април 2022
0 1485

Полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия”, ще бъдат отстранени от длъжност до приключване на дисциплинарното производство. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на изслушване в парламентарна комисия.

Полицаите, шамаросали турския тираджия, са с 9 и 18 години служба в МВР

„Изключително срамно явление, съпътствано от редица чисто професионални нарушения, които видяхме от страна на служителите на КАТ. Място за подобни служители на МВР няма категорично”, подчерта вътрешният министър.

Отстраниха от служба полицаите, ударили шамари на турски шофьор

Той коментира, че първоначалните данни сочат опит за заличаване на следите от извършеното нарушение, чрез изтриване на видеозаписа от страна на самите служители.

Полицай удари турски шофьор на камион (видео)

Рашков посочи, че е разпоредил да се извърши проверка на всички полицейски коли, които контролират пътното движение в страната. Целта е да се установи има ли и на друго място въздействие върху техническите средства в автомобилите.

„Непрекъснато говорим за пари и за бюджет и накрая се намират едни служители, които рушат това, което сме купили с парите на българския данъкоплатец”, подчерта силовият министър.

Отстраниха от служба полицаите, ударили шамари на турски шофьор

Източник: NOVA

Кадри: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции