<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134674" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер ще...

Отцепил се от ИТН депутат е минал през детектор на лъжата (видео)

22 Юни 2022
0 1521

„Купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването и продаване на народни представители е още по-голямо престъпление. Обявяването, че има купени народни представители обаче е точно такова престъпление, каквото е купуване на народни представители”. Това заяви независимият депутат Георги Георгиев, цитиран от NOVA, в изявление на отцепилите се от ИТН депутати.

По думите му, през последните 8 дни те са обект на постоянни атаки от „народни представители, журналисти и други хора, които казват, че сме купени”.

„Има пълен отказ от това, че има народни представители, които вярват в Конституцията, в законите на страната и разчитат на собствената си съвест. Предложих на един ваш колега да ми даде място и час, в което да отидем и да направим полиграфско изследване – детектор на лъжата. Резултатите ще ви бъдат изпратени”, каза Георгиев.

Отцепил се от ИТН депутат е минал през детектор на лъжата (видео)
Той прочете въпросите и отговорите им, които са били подложени на детектор на лъжата:

“- Ти получи ли пари от някого, за да напуснеш ИТН?
– Не.
– Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър от „Продължаваме Промяната”?
– Не”.

Георгиев призова главния прокурор и прокуратурата да поискат конкретни доказателства “от всички тези, които ни обвиниха и ако такива няма, аз ви гарантирам, че ще им бъде потърсена наказателна отговорност”.

Отцепилите се депутати от ИТН коментираха още дали ще подкрепят вота на недоверие. „Ще гласуваме против вота на недоверие. Мотивите са ясни. Ясно е, че темата Северна Македония е измислена. Темата с МРРБ сме я коментирали достатъчно пъти, тя само се затвърди. В момента България под никаква форма не трябва да бъде поставяне в такава политическа несигурност”, категоричен е Георги Георгиев.

Иво Атанасов заяви, че няма никакъв проблем всеки от тях да застане на детектор на лъжата. Но призова: „Накарайте обаче Слави Трифонов и Тошко Йорданов също да застанат на него”.

По-късно от прeсцентъра на “Продължаваме промяната” изпратиха до медиите и резултата от проведения полиграфски тест. Вижте го по-долу!

Отцепил се от ИТН депутат е минал през детектор на лъжата (видео)

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции