<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118101" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пореден скан...

Озверял баща заплашва, псува и плюе децата си пред камера (видео)

08 Февруари 2022
1 14521

Озверял баща заплашва, псува и плюе децата си пред камера.

Видеото представлява скрийн рекординг, в който виждаме озверял мъж на средна възраст настоятелно да кара децата си да седнат до него пред камерата. Чуваме уплашен женски глас, който го моли с обрщение “Ицо”, в опит да го омилостиви и да го откаже от намерението му.

“Образцовият родител” обаче озверява още повече и започва да плюе по семейството си. След като и това не довежда до резултат, той скача на крака и ги погва извън кадър, последван от писъци и нови молби да бъдат оставени на мира.

След мъчителни секунди, в които сме оставени на въображението си какво им се случва на хората, виждаме мъжа отново да сяда на масата пред апарата с нов заряд заплахи, вулгарни обиди и плюене.

На финала и след като не е получил желаното сядане до него, мъжът става и разкрива интимните си части пред погледа на малките.

Озверял баща заплашва, псува и плюе децата си пред камера

Освен обръщението “Ицо”, от записа не узнаваме самоличността на извършителя на домашното насилие. Реакциите под споделените кадри обаче сами говорят за реакцията на хората, които са го видели.

Задържаха мъжа, обвинен от бившата си жена в брутално домашно насилие (видео)

От “Господари” приканваме властите да разследват случая и да не оставят без последствие отвратителното деяние на “бащата”!

Баща заплашва, псува и плюе децата си пред камера

Видео: FB/Matei Matei

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Anonim

    10 Февруари 2022

    Франко Барези се казва този в фейсбука

Покажи всички Скрий

Реакции