<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111200" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пътничка в са...

Пътници слизат от аварирал самолет в Непал и го бутат с ръце (видео)

08 Декември 2021
0 229

Пътници слизат от аварирал самолет в Непал и го бутат с ръце, предава DailyMail.

Пътници на самолет в Непал трябваше да го избутат с ръце от пистата, за да не пречи на трафика, след като една от гумите му избухна.

Кацащ самолет избухна в пламъци на летище във Великобритания (видео и снимки)

19-местният пътнически самолет на “Тара Еър” спрял по средата на пистата за кацане на летище “Беджура” в Колти миналата седмица. Видео от инцидента показва как пътниците дружно подхващат летателното транспортно средство и го избутват встрани от пистата, за да бъдат избегнати катастрофи с другите кацащи самолети. Към акцията се присъединили и служители на летището.

Пътници слизат от аварирал самолет в Непал и го бутат с ръце

Малкият самолет De Havilland Canada DHC-6-300 Twin Otter кацнал принудително, след като гумата експлодирала във въздуха. Въпреки че пилотът успял да кацне без произшествия, наложило се машината да остане на пистата, тъй като летището в Колти не е оборудвано с тегличи. Това довело до засилен трафик и самолети, кръжащи във въздуха, в очакване пистата да бъде освободена.

Самолет на индийските аеролинни се заклещи под мост насред булевард (видео)

За щастие, добронамерените пътници взели съдбата на пилота и повредения самолет в свои ръце и самоотвержено се втурнали да помагат. Видеото събра коментари като:

“Навярно това е възможно само в Непал” и “Шапки долу за всички участници в операцията!”

Пътници слизат от аварирал самолет в Непал и го бутат с ръце

Пътници слизат от аварирал самолет в Непал и го бутат с ръце

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции