<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143607" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мародери нап...

Пенсионер от София дарява пенсията си за бедстващите в Карловско (видео)

08 Септември 2022
0 106

Пенсионер от София дарява пенсията си за бедстващите в Карловско, съобщава БНТ. Той се казва Васил Василев и вярва в силата на обществото ни. Това го мотивира да реши да дари цялата си пенсия на бедстващите в Карловско. Той все още работи, затова решава, че може да се откаже от месечната си пенсия в името на това да помогне на другите.

“Искам да изкажа моето съпричастие към всички страдащи. В контекста на това, че аз физически не бих могъл да помогна, за да се включа директно в това разчистване и подпомагане, съм решил в името на доброто да призова всички мои съграждани зад граница, в граница и отвсякъде, където могат, да изпратят колкото и каквито средства могат”, каза той.

Пенсионер от София дарява пенсията си за бедстващите в Карловско (видео)

Корал остава защитена местност, реши съдът

Васил Василев се надява по този начин да провокира хората да последват примера му. “Нека този път ние да дадем на държавата и да помогнем на нашите хора”, призова той. Василев подготвя още една кампания за събиране на средства в работното си място.

Пенсионер от София дарява пенсията си за бедстващите в Карловско

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции