<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141720" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ПП и ДБ няма д...

Петков: ПП има огромен шанс за повече от 121 депутати в следващо правителство (видео)

19 Август 2022
0 534

ПП има огромен шанс за повече от 121 депутати в следващото правителство. Това каза бившият премиер Кирил Петков по bTV. За пореден път Петков отхвърли и възможността ПП да се коалира с ГЕРБ под някаква форма.

„Докато Борисов оглавява ГЕРБ, не можем да имаме истинска съдебна реформа. Ако имаме работеща съдебна система, него го грози сериозен риск от затвор. „Продължаваме промяната“ няма да бъде в никаква коалиция с ГЕРБ след следващите избори“, обясни Петков.

Той коментира още, че отцепниците от ИТН са се доказали като хора, които спазват обещанията си към народа и лично той ги припознава като свои. Но нито отрече, нито потвърди информациите, че отцепниците ще бъдат водачи на листи на ПП.

Петков: ПП има огромен шанс за повече от 121 депутати в следващо правителство (видео)
Снимка: стопкадър/видео bTV

България прие офертата за доставка на втечнен газ, но само на един танкер (видео)

По отношение на доставките на газ и договорите с „Газпром“ Петков посочи, че ако компанията започне да изпълнява договора си за доставки на газ, това е първа стъпка към възстановяване на доверието“. По думите му няма как страната ни да е сигурна, че ако сега „Газпром“ изпълни договора, ще продължи да го прави и след това.

„Никой не трябва да бъде наведен само защото едната страна казва, че „това са моите нови условия“. Ако си изпълнят условията по договора, няма лошо в това да преговаряме“, каза Петков.

Той допълни, че правителството му е гледало кое е най-практично за страната ни и е на най-добра цена.

Източник: bTV

Петков: ПП има огромен шанс за повече от 121 депутати в следващо правителство (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции