<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136700" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво успя да...

Петков: Ще си върнем държавата, предлагам да е още през октомври

08 Юли 2022
0 318

Ще си върнем държавата, предлагам да е още през октомври. Това написа премиерът в оставка Кирил Петков в публикация във Facebook, след като номинираният за министър-председател Асен Василев върна неизпълнен първия мандат за съставяне на правителство в рамките на 47-ото Народно събрание. Петков благодари, че са били заедно зад това решение.

Какво успя да свърши и какво не правителството на Кирил Петков

Петков: Ще си върнем държавата, предлагам да е още през октомври

„Ние от „Продължаваме Промяната” сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, защото, каквото и да си говорим, избрахме да нямаме отново за партньор Слави Трифонов (с приятел Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов”, обяснява той.

„Всеки бранд е обещание, а всеки добър бранд е обещание добре спазено. Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме.  Сега тези 2 милиарда лева, които използвахме за икономически мерки, спокойно можеха да отидат в 8 човека („бебетата“ на Гроздан, както той ги наричаше) и днес щяхме да сме си спокойно на власт”, добавя той.

„Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под претекст за „диалогичност.“ Независимо от ПР опаковката на едно ново мнозинство, докато хората, които решават, са същите, всичко е прах в очите. Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме принципите си, рано или късно, ще си върнем държавата. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го направим! Благодаря, че сме заедно!”, посочва премиерът в оставка.

Източник: NOVA

Петков: Ще си върнем държавата, предлагам да е още през октомври

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции