<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=199560" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скърцаща вра...

Петокласник намери изгубен портфейл и го върна на притежателя му (видео)

22 Септември 2023
0 291

Петокласник намери изгубен портфейл и го върна на притежателя му. В него имало пари и документи. Историята е от Бургас и е добрият пример.

Детето се казва Йоан Милов. То намерило портфейла в градския транспорт. Йоан е ученик в Основно училище „Антон Страшимиров” в морския град. А ръководството на учебното заведение разбрало за постъпката му, след като собствениците на парите и документите се обадили на директора, за да изкажат благодарност и да похвалят петокласника.

Откриха коя видеоигра е полезна за психичното здраве

Петокласник намери изгубен портфейл и го върна на притежателя му (видео)

Подробности

„Бях ходил до работата на майка ми и се качих в автобуса и седнах на седалката. Маратонката ми беше отвързана и аз клекнах да си я завържа и видях портмонето. След това го взех, прибрах се вкъщи и го отворих. Видях дебитна карта, лична карта, карта за автобус и пари”, спомня си момчето.

В портфейла, освен документите за самоличност, имало и 200 лв. Ученикът се сетил да отиде до най-близкия пътнически терминал, за да предаде намерената вещ на служителите. Оставил двете си имена и телефон за контакт. Дори не му минало през ума да вземе част от парите.

Източник: Нова

Петокласник намери изгубен портфейл и го върна на притежателя му (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции