<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182438" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: От "Възраждан...

Пейков: “Възраждане” се нахвърлиха върху Божанков като глутница (видео)

01 Юни 2023
1 421

Манол Пейков: “Възраждане” се нахвърлиха върху Божанков като глутница. Това заяви пред NOVA депутатът от “Демократична България” след напрежението днес в Народното събрание.

Стигна се дори до физически сблъсък между народни представители, породен от две декларации – на „Възраждане” и на „Продължаваме промяната – Демократична България”.

Физически сблъсъци между депутатите в НС след изказвания на “Възраждане” и ПП (видео)

Издателят заяви:

“Ненормално и нередно е такова поведение. Явор Божанков беше сам, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, после и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща”. 

Пейков: &#8220;Възраждане&#8221; се нахвърлиха върху Божанков като глутница (видео)

“Явор Божанков излезе да каже важни неща по отношение на тяхната свързаност с Русия, която е безспорна. Да няма правителство е директен интерес на Русия. Възраждане нарушава реда всяка секунда. В кулоарите ме нарекоха мръсна гнида вчера”, каза още Пейков, след което обясни, че са заплашили, че ако има правителство, ще доведат хората вътре в НС. Ритаха ме в краката, защото не се вижда там, започнаха да казват, че ще ни пратят в Белене, това са неща, които обичайно казват, но вие не ги чувате”, каза още Пейков.

Манол Пейков се извини публично и на депутата, на когото е свалил очилата.

Пейков: “Възраждане” се нахвърлиха върху Божанков като глутница

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции