<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117267" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Днес почитам...

Пиян българин е причинил тежка катастрофа в Италия с жертви (видео)

01 Февруари 2022
0 2742

Пиян българин е причинил тежка катастрофа в Италия с 2 жертви. Инцидентът се е случил миналата неделя около 19:40 ч. Мъжът е тествал новия си джип.

На място са починали 2 жени – на 20 и 26 години. С тях са пътували две деца, който са били откарани в болница.

Осъдиха шофьора, предизвикал катастрофата с Шабан Шаулич

Шофьорът е блъснал общо три коли на магистралата. След третия сблъсък е оставил джипа си и е избягал. Часове по-късно е бил задържан.

Полицията в Порденоне е заловила извършителя в неговия дом и е установила, че е бил под влиянието на алкохол. Пробата му е била 3 пъти над нормата.

Арнолд Шварценегер е участвал в катастрофа в Лос Анджелис

Мъжът ще отговаря пред италианския съд за убийство на повече от едно лице при ПТП, неоказване на помощ и бягство.

“Изведнъж чух много силен трясък. Видях как джипът прави нещо като салто във въздуха, прескачайки другата кола. След това се удари в моята кола и се преобърна отново”, разказа бащата на едната загинала жена Ален Фрагасо.

България и Северна Македония обявиха национален траур след трагичната катастрофа на магистрала “Струма”

“Изтичах при тях. Джесика беше цялата в кръв, колата беше смачкана. Видях само краката на племенницата ми. И тогава чух плача на бебето. Опитах се да ги извадя, но не успях. Ламарините бяха нагънати. Нарязах си лицето, ръцете, но те починаха”.

“Този човек трябва само да се срамува. След като отне живота на две млади жени, той избяга, без дори да се опита да им помогне. Надявам се, че срещу него ще бъдат взети сериозни мерки”, каза бащата на момиченцата Девис Да Рос.

Пиян българин е причинил катастрофа в Италия с 2 жертви

Източник: NOVA 1, 2
Видео и снимка: The Gazzettino

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции