<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142003" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лена Борисла...

Победиха ли жълтите медии Лена Бориславова и защо жените в политиката ни мълчат?

23 Август 2022
0 702

“Продължаваме промяната” ще се яви на предсрочни избори без най-разпознаваемото си лице наред с Кирил Петков и Асен Василев, пише Булевард България.

Лена Бориславова няма да участва в листите на ПП за изборите

Лена Бориславова се самоотстрани от листите, за да не “отклонява вниманието” на избирателите с присъствието си – по нейните думи. Или не издържа на помията (разбираемо). Или някой “доброжелател” я е посъветвал да го направи – така както посъветваха партията да не влиза в предизборни коалиции.

Победиха ли жълтите медии Лена Бориславова и защо жените в политиката ни мълчат?
И в двата случая – в българската политика няма място за жена, която не отговаря на профила “Бойко Борисов в пола”.

За 7 месеца ПП не успяха да отбият най-грозните атаки от страна на опозицията и опорните ѝ жълти медии срещу Лена Бориславова. Сигурно никой не помни, че тя прекара общо 12 дни в парламента. Но ще се запомни грубият тон по неин адрес, който продължи до край – в нейно отсъствие.

Тошко Йорданов се появи с тениска с надпис “Harvard Law” в парламента

Морални крепители на нацията като Недялко Недялков и Петьо Блъсков превърнаха личния ѝ живот в мишена No.1 на медиите си и я съчлениха в някакъв странен хибриден образ на име “Лена-Киро-Миро”. Издателят на ПИК дори продава плакати с нейна снимка и надпис “Продължаваме измамата” срещу 10 лв.

Не, Кирил Петков и Лена Бориславова не си тръгнаха хванати за ръце (видео)

Защо жените в политиката ни мълчат?

Единственото обяснение за Стокхолмския синдром на останалите жени в българската политика, наблюдаващи този перверзен линч е, че всяка от тях се страхува да не бъде следващата, за която се пазят двусмислени записи. Едно е сигурно – никой няма да я защити.

Лена Бориславова отговори на нападките на Йорданов с фотоси от Харвард (снимки)

Нямаше и реакция в “Промяната”, когато опозицията нарочи Бориславова за най-слабото звено по веригата между Министерски съвет и коалицията в Народното събрание.

Пълния текст на материала можете да прочетете тук.

Победиха ли жълтите медии Лена Бориславова и защо жените в политиката ни мълчат?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции