<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146778" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роми осъдиха ...

Побой в сръбския Big Brother с главно действащо лице Емил Каменов (видео)

05 Октомври 2022
9 73135

За първи път българин влезе в най-провокативното сръбско риалити шоу “Задруга”. Става дума за Емил Каменов, който е на 41 години и е родом от Монтана. Женен е и има малка дъщеричка. Участвал е в редица филмови продукции както родни, така и холивудски. След “Къртицата” участва в “Българи на три морета”. Включи се и в сезон на Vip Brother.

В “Задруга” всички участници живеят заедно в специално изградена общност, която е изолирана от външния свят, подобно на Big Brother.

Често се случват инциденти в продукцията. В един от последните епизоди на предаването бе провокиран разгорещен спор, който ескалира. В един момент участникът Кристиян Голубович налетя на друг и започна да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил не пропусна да се присъедини.

Побой в сръбския Big Brother с главно действащо лице Емил Каменов (видео)

На видео, разпространено в мрежата, се вижда как двамата заедно налагат един от съквартирантите си в главата, а охраната не успява да го спаси. Двамата участници, проявили физическо насилие, са дисквалифицирани.

Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали имението в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията. Органите на реда са ги задържали.

След ареста българинът говори пред сръбски портал и изтъква съжалението си, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент.

Побой в сръбския Big Brother с главно действащо лице Емил Каменов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Гошко

    11 Ноември 2022

    Имате ли права да ползвате музиката на Ледения?

Покажи всички Скрий

Реакции