<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139730" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж си инжект...

Почина “бразилският Хълк”, който си инжектираше синтол в мускулите

03 Август 2022
1 2115

Почина “бразилският Хълк”, който си инжектираше синтол в мускулите, пише New York Post.

Валдир Сегато години наред си е поставял веществото в бицепсите, пекторалните и гръбните мускули, пренебрегвайки рисковете за здравето си. В своите видеа, публикувани в TikTok, той посочва като свои кумири Арнолд Шварценегер и анимационния герой Хълк.

Почина &#8220;бразилският Хълк&#8221;, който си инжектираше синтол в мускулите

Преди шест години, роденият в Сао Пауло, бил предупреден от лекари, че рискува да получи инфаркт, вътрешни инфекции или ампутация на крайниците, но той не спрял с инжекциите.

“Казват ми Хълк, Шварценегер или Хи-мен и това ми харесва”, споделя Сегато през 2016 година, цитиран от Daily Mail. И обещава да продължи с попълването на мускулите, за да стане “още по-голям”.

Мъж си инжектира синтол в мускулите, за да постигне мечтаната физика на анимационен герой (видео и снимки)

В деня на смъртта си Сегато се оплакал, че не му достига въздух. Откаран е по спешност в болница, но пред рецепцията се строполил на пода и издъхнал след получен инфаркт.

Въпреки над милион и половината си последователи в мрежата, Валдир Сегато живеел усамотено и общувал само с неколцина приятели и посетители в дома си.

На младини е страдал от наркотична зависимост, която решил да пребори със занимания с фитнес. Именно там узнал за веществото синтол и започнал да го ползва за уголемяване на мускулите си. Както сам посочва, характерът му е склонен към зависимости.

Доктори предупредиха Руки Базуки, че ще умре, ако не премахне желето от бицепсите си (видео и снимки)

Синтолът представлява смес от масло, бензинов алкохол и лидокаин. Употребата му води до “увреждане на на нервите, маслена белодробна емболия, оклузия на белодробната артерия, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт и инфекциозни усложнения”, посочва Europe PubMed Central.

Почина “бразилският Хълк”, който си инжектираше синтол в мускулите.

Източник: New York Post, Europe PubMed Central

Видео и снимки: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции