<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=109622" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Леките стран...

Почина млад мъж с фалшив Covid сертификат: Как лекарите в ИСУЛ установиха измамата (видео)

26 Ноември 2021
0 9280

Почина млад мъж с фалшив Covid сертификат: Как лекарите в ИСУЛ установиха измамата, разказва bTV.

Преди дни 27-годишен пациент с COVID почина в ИСУЛ „Царица Йоана“. Пред лекарите той заявил, че е ваксиниран и има зелен сертификат. След като състоянието му рязко се влошило, медиците се усъмнили в димите му.

Д-р Кирил Пеев разказа в „Тази сутрин“, че след сериозен разпит на пациента, той си признал, че има фалшив Covidсертификат. На въпрос защо не се е ваксинирал, младият мъж отговорил, че се притеснявал за репродуктивните си способности.

Почина млад мъж с фалшив Covid сертификат: Как лекарите в ИСУЛ установиха измамата

Даваш 400 евро за фалшива ваксина, а ти слагат истнска

„При една от визитациите той беше в стаята без маска. Когато го попитах защо е без, той отговори, че не му е необходим кислород, защото изгарял белия дроб. Това е абсурд. Той доставя необходимата храна за клетките и тъканите, за да може организмът да се възстанови“, каза д-р Пеев.

Медикът показа рентгенова снимка на белите дробове на пациента, на която се вижда, че има частична загуба на тъкан в органа, която води до дихателна недостатъчност. Лекарят апелира да не се вярва на конспиративните теории, защото те могат да бъдат опасни.

Той обясни, че в лечебните заведения няма практика да се проверява с тестове дали даден пациент е наистина ваксинират, разчита се на честната дума. Д-р Пеев посочи, че все по-често се хоспитализират Covid болни с фалшиви сертификати.

Почина млад мъж с фалшив Covid сертификат: Как лекарите в ИСУЛ установиха измамата

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции