<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182731" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радев най-пос...

Политици, прокуратура и разследвания в Топ новините тази седмица (видео)

02 Юни 2023
0 467

Политици, прокуратура и разследвания в Топ новините тази седмица събра репортерът ни Виктория Симеонова.

Румен Радев с видимо нежелание връчи втория мандат за съставяне на правителство на “Продължаваме промяната-Демократична България”. Поведението му доведе до протести с искане за неговата оставка.

Иван Гешев поиска имунитета на Бойко Борисов и на Делян Добрев. В края на седмицата се отказа да иска имунитета на Добрев. Борисов пък категорично отказа да се откаже доброволно от имунитета си. Не е ясно какво ще решат по въпроса народните представители.

Политици, прокуратура и разследвания в Топ новините тази седмица (видео)

Прокуратурата се похвали, че след години мислене най-после има развитие по “Барселонагейт” и “Осемте джуджета”. Манекенката Ивайла Бакалова проговори за отношенията си с Бойко Борисов. Един от основните герои в “Осемте джуджета” Кристиан Христов беше арестуван минути преди обявената от него пресконференция, на която се очакваше да разкрие детайли по случая. Извършиха обиск и в друг ресторант в пряка връзка с Петьо Еврото.

Извикаха на разпити в прокуратурата Асен Василев и Кирил Петков по разследване на заплахи, отправени към Радостин Василев. Василев отрича да е подавал сигнал срещу тях.

Разговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ бяха размразени и двете формации стигнаха до споразумение за състава на министерския съвет, който ще предложат при връщането на втория мандат на президента.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Политици, прокуратура и разследвания в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции