<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137363" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицай си пр...

Полицаи задържат свой колега, чиято 10-годишна дъщеря е сред убитите при стрелбата в Тексас (видео)

14 Юли 2022
0 3123

Полицаи задържат колега, чиято 10-годишна дъщеря е сред убитите при стрелбата в Тексас, пише Unilad.

Александра Рубио е дъщеря на полицейския служител Феликс Рубио и една от жертвите на 18-годишния убиец, който откри стрелба в две от класните стаи на основно училище “Роб” в градчето Ювалди в Тексас през май.

Полицаи задържат свой колега, чиято 10-годишна дъщеря е сред убитите при стрелбата в Тексас (видео)

Трогателният жест на неговите колеги се случва в последните минути от акцията по обезвреждането на убиеца на 19 деца и две учителки. След продължителна блокада на коридора, в дъното на който се барикадира той, тежковъоръжените шерифи нахлуха със залп в стаята.

Полицай си преглежда смартфона по време на стрелбата в училище в Тексас (видео)

Изданието отбелязва, че Феликс е надянал униформата и се е притекъл на помощ на колегите си, въпреки че бил в почивен ден. Той и съпругата му Кимбърли вече дадоха показания в съда за ужасяващото им преживяване.

“Като ги видях как изблъскаха вратата и откриха стрелба, сърцето ми сякаш спря”, каза той по време на изслушването. “Ужасно е да си толкова близо до детенцето си и да не можеш да влезеш и да го измъкнеш оттам.”

Изтекоха кадри от акцията при стрелбата в тексаско училище, при която загинаха 15 души (видео)

Забавяне от над 40 минути

От полицията признаха, че са допуснали грешка като не са нахлули в стаята по-рано. От записите, разпространени от Statesman Media, е видно, че между пристигането на шерифите на място и нахлуването им в класната стая има повече от 40 минути.

Полицаи задържат колега, чиято 10-годишна дъщеря е сред убитите при стрелбата в Тексас

Източник: Unilad

Видео: Statesman Media

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции