<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125056" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 4 години и 8 ме...

Полицай удари турски шофьор на камион (видео)

07 Април 2022
0 2097

Полицай удари турски шофьор на камион. Това показват кадри от видеорегистратора на камиона, качени в профила на потърпевшия във Facebook.

Полицай удари турски шофьор на камион (видео)

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба (видео)

„Полицаят, който ме удари, ми поиска рушвет. Каза ми „Комшу, дай 10 евро „чорба парасъ“ (пари за супа – б. р.) и си тръгвай“, заяви пред ensonhaber.com водачът на турския ТИР, който е бил ударен на магистрала „Тракия“ от български полицай.

„Карах зад 3 български ТИР-а. Единият се движеше много бавно, с не повече от 50 км. Другите пред мен тръгнаха да го изпреварват, аз ги последвах. В един момент зад мен се появи полицейска кола, спряха ме. Попитаха ме защо съм предприел изпреварването, на което аз реагирах с въпроса защо другите не са ги спрели. „Нарушител сте“, това ми каза единият от полицаите. Съгласих се да ми напишат акт, но обясних, че пари нямам и ще си платя глобата на границата. Той каза „Дай някакви пари за кафе“.

Предупредих ги, че в колата имам камера, която записва всичко, което се случва пред нея. Тогава ми поискаха документите, а аз отговорих, че няма да ги дам, но могат да ми напишат акт. Единият започна да пише. Двамата, които бяха в полицейската кола си размениха няколко думи на български и единият излезе. Мислех, че нещо ще ми каже, но той замахна и ме удари. После отидохме до моя камион и той за втори път поиска рушвет. „Комшу, дай 10 евро чорба парасъ и си тръгвай“, това каза.

После ми написаха акт, но аз отказах да го подпиша, защото не знам какво пише, не знам български. Той ме заплаши, че ако не подпиша, ще извикат Пътна полиция и тогава глобата ще стане 500 евро. Казах да извикат.

Придвижихме се до Ихтиман, където ме оставиха да чакам“, разказва Мухсин К.

Шофьорът допълни, че се оплакал на турското Посолство у нас. „Запознати са и консулството тук, и министерството в Анкара“, каза още той.

Полицай удари турски шофьор на камион, отказал да даде подкуп

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции