<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Развръзката ...

Полицай връзва и бие млад мъж от котленско село (видео)

24 Ноември 2022
0 1517

Полицай връзва и бие млад мъж от котленско село.

Сигналът е подаден от потърпевшия 22-годишен Деян от село Тича. На 14 октомври патрулката спира пред магазина в селото и 42-годишният униформен привиква младия мъж вътре, където заедно с друг колега започват да го бият.

Полицай връзва и бие млад мъж от котленско село (видео)

„Стоях пред магазина, когато спря патрулка и ме качи в колата. Закараха ме на гробището и там започнаха да ме бият. След това ме вързаха за мрежата на гробищата с белезници“, разказа младият мъж.

След това го закарват на гробището и го заключват с белезници за оградата. Деян успява да измъкне част от оградата и се прибира вкъщи с белезниците на ръката си.

Полицай връзва и бие млад мъж от котленско село (видео)

Докато узнава подробностите, сестрата звъни на спешния телефон 112, а Деян подава жалба срещу полицая – служител в районното управление в Котел.

В това време пред къщата пристига и полицаят Димо. Той отрича да е бил Деян, но не може да обясни защо белезниците му са на ръката на Деян.

Деян не смята, че с нещо е предизвикал агресията на полицая. Но той не е единственият жител на селото, който е станал жертва на агресията на Димо. Според bTV налице са поне пет сигнала срещу агресивния полицай, но хората се страхуват да говорят пред камерата.

Полицейска агресия по време на колоездачна обиколка в Котел? (видео)

В позиция на МВР по случая се казва, че полицаят е отстранен

“В ОДМВР Сливен е образувано дисциплинарно производство, въз основа на данни за тежко дисциплинарно нарушение, за което се предвижда уволнение”, се казва в позицията.

Разказатите на потърпевши от агресията на котленския полицай чуйте във видеото!

Полицай връзва и бие млад мъж от котленско село

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции